Lakberendezés szeretettel

Lakberendezés szeretettel

2021. április 12. - nikike123456

Rátaláltam a mostani kedvenc webáruházomra. A neve myasweethome. Először a vaterára mentem fel, mert azt gondoltam, hogy ott lehet jó cuccokat találni. Tényleg voltak jó, de volt egy nagyon nagy problémám: nem volt meg minden egy helyen. Pedig én ilyent akarok, mert a lakásfelújítás most megviselte a bankszámlánkat, és nem akarok ötvenfelé még szállítási díjat is fizetni. Szóval ezen a myasweethome-n tényleg ott van minden, amit szeretnék. Egyenlőre még csak a konyhánál tartok, de már most is teljesen fel vagyok pörögve, hogy milyen szép lesz az otthonunk. Hülyén hangzik, de jelenleg a kedvencem a piros edénykészlet. Még a páromnak is tetszik, de ő azt mondja, hogy azért, mert látszik, hogy minőségi. Nekem inkább eszembe jut a nagymamám konyhája róla. El is határoztam, hogy olyan jó szakács leszek, mint ő.

A bejegyzés trackback címe:

https://lakberendezesszeretettel.blog.hu/api/trackback/id/tr4316494936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerma · www.kerma.hu 2023.05.06. 12:11:40

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a különböző 3d falburkolat, falpanel megoldásokat. Nagyon sok fal panel típus kapható ma már. Ezekből nagyon sokat megtalál a Kerma Design webáruházban: kerma.hu/
süti beállítások módosítása